Nederlands English Deutsch
Welkom bij Steps Ahead...

Steps Ahead... is een adviesorganisatie die zich richt op waardecreatie en waardeverbetering van ondernemingen en instellingen. De creatie van waarde, op basis van het leveren van toegevoegde waarde voor cliŽnten en onderscheidend vermogen ten opzichte van concurrenten, is in onze visie hťt uitgangspunt voor elk ondernemerschap. Vandaar dat wij ons onderscheiden door deze waardecreatie in al onze adviesactiviteiten, als leidend principe toe te passen.
Anders geformuleerd: wij ondersteunen u bij de omzetting van uw visie naar concrete ondernemingswaarde.

Wij zijn actief op de volgende hoofdgebieden van zakelijke dienstverlening:

Business Development: het ontwikkelen van zakelijke ideeŽn, het uitwerken daarvan in businessplannen, alsmede de feitelijke realisatie daarvan. Dit kan betrekking hebben op startende ondernemingen maar ook op ondernemingen die hun strategie herijken.

Business Improvement: het verbeteren van de bedrijfsvoering. Optimalisatie projecten kunnen bijvoorbeeld betrekking hebben op: de management informatievoorziening, de logistieke functie, de financiŽle besturing van de onderneming, de productie organisatie.

Corporate Restructuring: strategische, organisatorische en/of financiŽle herstructurering van de onderneming in geval er sprake is van teleurstellende financieel-economische resultaten en/of liquiditeitsproblemen.

Transaction Services: het begeleiden van: startende ondernemingen (greenfields), management buy outs, aan- en verkoop van bedrijven (M&A), fusies- en overnames, etc.

Corporate Finance: het verzorgen van een optimale financieringsmix (zowel risicodragend kapitaal als bancaire financiering) voor ondernemingen. Wij committen ons aan uw bedrijfsdoelstellingen via een duurzaam partnerschap met de mogelijkheid van financiŽle participatie in uw onderneming.

Wij geloven in heldere en eenvoudig te communiceren methoden. Naast denkers zijn wij ook doeners. Wij bedenken niet alleen oplossingen, maar wij zorgen er bovenal voor dat deze ook feitelijk werken en worden ingevoerd. Wij zeggen wat wij vinden en doen wat wij zeggen.

Ons vak wordt gedomineerd door angelsaksische en Japanse benaderingen. Daardoor is het management jargon doorspekt met engelstalige termen als "management buy out", "management style", "value based management", "turn around", "enterprise resource planning", etc. Mede om te voorkomen dat deze website een al te grote mix van talen wordt, is de rest van deze website in de engelse taal opgemaakt. Voor nederlandstalige folders zij verwezen naar de Downloads sectie van deze website.

Wij wensen u goede zaken !